16.2.10

School or prison?


Cui i se poate intampla sa-i fie atribuit apelativul "fiinto" tocmai de la directorul liceului? Si sa mai aiba si onoarea de a fi "umilit" in public,pentru ca nu se potoleste atunci cand apare dumnealui. Pentru ca il priveste "in mila". Cui? Unui personaj oarecare. Hai sa nu ii dam nume,va las pe voi sa vi-l imaginati.Si pun "umilit" in ghilimele pentru ca nu s-a simtit deloc umilit.Nu s-a simtit deloc vinovat. Doar il bufnea rasu',pentru ca habar nu avea de ce trebuia atata scandal pentru un lucru de o importanta minora. Ce facea? Nimic.Se juca cu colegul de clasa. De fapt,nici nu apucase sa ii traga fularul de la gat,cand VOLDEMORT s-a oprit in fata clasei si l-a chemat afara cu o privire inspaimantatoare.Personajul asta habar nu avea de pe ce planeta tocmai coborase. Morala ciudata care a urmat si momentul de "cri-cri" a fost intampinat de personajul nostru cu privirea in podea si cu un joc ciudat de picior. Apoi VOLDEMORT a plecat. A urmat inca un moment de "cri-cri" si apoi rasete si nedumeriri. Gen..."wtf happened?".
Scoala e un loc unde vii sa inveti,asta e cert. Ca aproape nimeni nu ia in considerare acest detaliu,asta tine de alta poveste. Da' daca vreau sa stau 6-7 ore pe zi cu muschii fetei imobili,serios? A,stiu,ma inrolez in armata.Sau ma duc la inchisoare.
Personal,mi-e mila de personajul de mai sus,care in curand va trebuie sa dea iar ochii cu VOLDEMORT.Nu in legatura cu incidentul,dar sa speram ca va supravietui. Macar un testament sa lase. :)

4 comentarii:

  1. :)) Mai frumos e sa iti iei bataie de la cei care "ne asigura paza si protectia" in scoala , pentru ca ai ras de prostia lor ^_^ :))

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu eu alt personaj care zice mersi ca nu l-a prins voldemort sarind coarda cu esarfa=))=))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba mor:)):))Voldemort?=))super tare:))

    RăspundețiȘtergere